3.7.2024

Mitä huomioida perheautoa valitessa?

Turvallisuus ennen kaikkea


Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä perheautoa valittaessa. Tarkista auton turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt, ABS-jarrut ja ajonvakautusjärjestelmä. Euro NCAP -törmäystestitulokset antavat hyvän kuvan auton turvallisuudesta onnettomuustilanteessa. Lisäksi on hyvä huomioida näkyvyys ja valot, jotka parantavat turvallisuutta erityisesti pimeällä ajettaessa.


Lapsiperheille on tärkeää, että autossa on asianmukaiset kiinnikkeet lastenistuimille, kuten ISOFIX-kiinnityspisteet. Tarkista myös, että autossa on riittävästi tilaa lastenistuimille ja että ne on helppo asentaa. Me Kamuxilla tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä autoja, joissa turvallisuus on huippuluokkaa.


Tilankäyttö ja mukavuus


Perheauton tulee olla riittävän tilava koko perheelle ja heidän tavaroilleen. Tarkastele tavaratilan kokoa ja muotoa sekä sitä, kuinka helposti tavaratilaan pääsee käsiksi. Lisäksi on hyvä miettiä, kuinka monelle henkilölle autossa on istumapaikat ja kuinka helposti takapenkille pääsee istumaan.


Mukavuus on pitkillä matkoilla tärkeää. Varmista, että istuimet ovat mukavat ja että niissä on riittävästi säätömahdollisuuksia. Ilmastointi ja hyvä äänieristys lisäävät matkustusmukavuutta. Me Kamuxilla ymmärrämme, että perheen yhteiset matkat ovat arvokkaita hetkiä, ja siksi tarjoamme autoja, jotka tekevät matkanteosta nautinnollista.


Taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys


Auton käyttökustannukset ovat tärkeä tekijä perhebudjetissa. Polttoainetaloudellisuus, vakuutusmaksut, verot ja ylläpitokustannukset vaikuttavat auton kokonaiskustannuksiin. Valitse auto, joka on taloudellinen niin hankintahinnaltaan kuin ylläpidoltaankin.


Ympäristöystävällisyys on nykypäivänä yhä tärkeämpi tekijä. Pienemmät päästöt tarkoittavat usein myös pienempiä veroja ja polttoainekustannuksia. Me Kamuxilla tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä autoja, jotka ovat sekä taloudellisia että ympäristöystävällisiä.


Varusteet ja lisäominaisuudet


Perheautoon valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös varusteisiin ja lisäominaisuuksiin. Navigointijärjestelmä, pysäköintitutkat ja peruutuskamera ovat esimerkkejä varusteista, jotka tekevät perheen arjesta sujuvampaa. Tarkista myös, että autoon on saatavilla talvirenkaat ja muut tarvittavat lisävarusteet.


Vaikka emme Kamuxilla myy renkaita tai tarjoa auton huoltopalveluita, meillä on yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota näitä palveluita. Autamme mielellämme sinua löytämään tarvittavat lisävarusteet ja palvelut, jotta autosi vastaa perheesi tarpeita.


Jälleenmyyntiarvo


Auton jälleenmyyntiarvo on tärkeä tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon perheautoa valittaessa. Suosituilla malleilla ja hyvin pidetyillä autoilla on yleensä parempi jälleenmyyntiarvo. Me Kamuxilla autamme sinua valitsemaan auton, joka säilyttää arvonsa mahdollisimman hyvin.


Kun valitset perheautoa, ota huomioon kaikki edellä mainitut seikat. Me Kamuxilla olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen käytetyn auton, joka täyttää perheesi tarpeet ja toiveet. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään uusi perheautonne!

Viimeisimmät