21.3.2024

Mitä tarkistaa ostaessasi käytettyä autoa

Käytetyn auton kunnon tarkistuslista

Kun lähdet etsimään käytettyä autoa, on tärkeää tietää, mitä kaikkea tulee tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Me Kamuxilla suosittelemme aloittamaan perusteellisella kunnon tarkistuksella. Tähän kuuluu auton ulkopuolen, sisätilojen sekä moottoritilan huolellinen syynääminen. Etsi mahdollisia ruostevaurioita, tarkista renkaiden kunto ja varmista, että kaikki valot toimivat. Sisätiloissa on hyvä kiinnittää huomiota verhoilun kuntoon, ohjaamon hajuihin ja elektronisten laitteiden toimivuuteen.



Historiatiedot ja huoltohistoria

Auton menneisyys kertoo paljon sen nykykunnosta ja mahdollisista tulevista huoltotarpeista. On tärkeää tarkistaa auton huoltohistoria ja varmistaa, että kaikki suositellut huollot on suoritettu ajallaan. Tämä voi auttaa välttämään yllättäviä korjauskuluja tulevaisuudessa. Me Kamuxilla pidämme huolta siitä, että asiakkaamme saavat kattavat tiedot auton historiasta, jotta voit tehdä harkitun päätöksen.



Koeajo ja ajotuntuma

Koeajo on paras tapa saada käsitys auton todellisesta ajokunnosta. Aja autoa erilaisilla teillä ja eri nopeuksilla, jotta saat kattavan kuvan sen suorituskyvystä. Kuuntele tarkkaavaisesti mahdollisia epätavallisia ääniä ja kiinnitä huomiota ohjauksen tarkkuuteen sekä jarrujen toimintaan. Me Kamuxilla painotamme koeajon tärkeyttä ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden koeajaa haluamansa autot, jotta voit tehdä ostopäätöksen luottavaisin mielin.



Rahoitus ja vakuutusvaihtoehdot

Oston yhteydessä on tärkeää miettiä myös rahoitus- ja vakuutusvaihtoehtoja. Me Kamuxilla tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan henkilökohtaisia taloudellisia tarpeitasi. Lisäksi on hyvä selvittää eri vakuutusyhtiöiden tarjoamat kaskovakuutusvaihtoehdot ja valita sinulle sopivin kattavuus.



Palvelumme ostajan tukena

Me Kamuxilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua auton ostoprosessin jokaisessa vaiheessa. Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan käytetyn auton. Lisäksi tarjoamme Kamux Plus -lisävastuusitoumuksen, joka tuo lisäturvaa autosi tulevaisuudelle. Yrityksille vaihtoehtona on Kamux YritysPlus -lisävastuusitoumus.



Viimeisimmät