2.3.2023

Auton myyminen suoraan asiantuntevalle liikkeelle on turvallista ja tuottoisaa – ja sen voi tehdä omalta kotisohvalta käsin

Useimmalta autoilijalta oman auton myyminen ei suju rutiinilla, sillä ajoneuvoa vaihdetaan suhteellisen harvoin. Myymisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa. Kun myyt autosi suoraan luotettavalle autoliikkeelle, asiat hoituvat nopeasti ja vaivattomasti – ja todennäköisesti saat kulkuneuvostasi myös paremman hinnan. Tiesitkö, että voit myydä alle kymmenenvuotiaan ja 200 00 kilometriä ajetun autosi Kamuxille nousematta kotisohvaltasi? 



”Meillä Kamuxilla koko prosessi on mietitty niin, että kaikki on mahdollisimman läpinäkyvää ja mutkatonta. Kun saamme ajoneuvon tiedot sekä kuvat myyjältä, asiantuntijamme pystyvät tekemään arvion ja tarjouksen hyvinkin nopeasti etänä. Keskustelua voidaan käydä esimerkiksi chatissamme tai puhelimitse, ja auto voi muuttua myyjälle rahaksi jo päivässä”, kertoo Kamux Suomen ostojohtaja Kari Pietarila.  



Kamuxin laaja myymäläverkosto on huomattava etu niin auton myyntihinnan kuin sen toimittamisen kannalta. Koska Kamuxilla markkina-alue ei rajoitu vain tietyille paikkakunnille, tai edes tiettyyn maahan, voidaan autosta tarjota aidosti markkinan mukainen hinta riippumatta siitä, missä päin Suomea myyjä autoineen on. Kun myyjä sitten on sopinut autostaan kaupat Kamuxin kanssa, hänen tarvitsee vain toimittaa ajoneuvo suoraan itseään lähimpänä olevaan myymälään.  



Reilu peli takaa parhaat autokaupat 



Auton myyminen autoliikkeelle on muuttunut viime vuosina hiljalleen suositummaksi yksityisten tahojen väliseen autokauppaan verrattuna. Ammattilaisten kanssa asioidessaan myyjä voikin välttää paperitöiden teon sekä yksityisen kaupan epävarmuudet. Kamux ottaa aina hoitaakseen autokaupan viralliset asiat ja myyjä voi myös olla varma, että sovittu myyntihinta toteutuu ja hän saa maksun myydystä ajoneuvosta.  



”Auton ajantasaisessa hinta-arviossa huomioidaan perustietojen lisäksi myyjän antamat yksityiskohdat esimerkiksi tehtyihin korjauksiin tai lisävarusteisiin liittyen. Kaikki perustuu siis molemminpuoliseen luottamukseen ja rehellisyyteen”, Pietarila toteaa ja jatkaa: ”Mitä tarkemmat tiedot myyjä pystyy meille autostaan tarjoamaan, sitä tarkemman, ja usein paremman tarjouksen voimme tehdä. Tarkkuus tuo siis myyjällekin etua. Parhaimmillaan hinta voidaan arvioida jopa kymmenien eurojen tarkkuudella.” 



Jos Kamuxille myytävästä autosta sattuu vielä olemaan velkaa jäljellä, niin ei hätää – Kamux voi tarvittaessa lunastaa vanhan velan auton ostamisen yhteydessä, eikä myyjän tarvitse silloin enää huolehtia lainaan liittyvistä hallinnollisista asioista. Tällöin velan osuus vähennetään auton myyntihinnasta ja jäljelle jäävä osa maksetaan myyjälle normaalisti. Auton myymistä harkitsevan kannattaa myös pohtia vaihtamisen mahdollisuutta, jos uutta kulkupeliä vanhan tilalle ei ole vielä tiedossa. Kamuxin laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin ja vaihtoprosessi hoituu yhtä vaivattomasti kuin myyntikin. 



Kysy meiltä lisää, tai pyydä autostasi hinta-arvio heti: kamux.fi/ostamme-autoja



Viimeisimmät